Nonniin, nyt on vuosittainen blogihuolto suoritettu! 
Eihän siinä mennyt kuin pari vuotta että sai ne ylimääräiset kysymysmerkkikoukerot tuosta itse väännetystä blogipohjasta pois. Menestys pohjautui jälleen hyväksi todettuun yritys&erehdys menetelmään eli leikkaa-liimaa-kokeile-palauta meininkiin. Tein itse ja säästin! Niin, jossei nyt toimi jonkun selaimella niin huudelkaa. Ainakin Safarilla ja isolla ruudulla näyttäisi toimivan just fantsusti.

Once again, grrrreat succes! Muutenkin päivitin vähän iloisempaan ilmeeseen sillä onhan tämän blogin luonnekin muuttunut tässä vuosien kuluessa. Tosin nyt kun elämä hymyilee niin kriittisyys ja luovuus kärsii, joku sanoisi. 

Hetken aikaa vielä kestää tätä himmailua. Eli vielä kuvataan loskaa, pimeää kaupunkia ja käydään töissä. Sitten käydään vapaapäivisin Seurasaaressa kuvaamassa oravia tai puluja ujosti takaapäin. Käydään välillä töissäkin, väiliiä lenkillä, välillä nukutaan, laitetaan ruokaa ja säästetään voimia ja rahaa ja elämäniloa vielä hetki. Martin nettipäiväkirjaa.

Nyt kun muistan niin päivitin linkkilistaakin, korjasin kirjoitusvirheitä ja sain lopulta lisättyä Token blogin Pohjois-Norjan puuterikentiltä ja Antin lasku/kuvausblogin. Sieltä löytyy reaaliaikaista lumitilannetta nyt Norjasta ja Antin osalta Hakubasta. Happamia, sanoi kettu...

No, helmikuussa lähtee. Reilun kuukauden päästä matka vie matkamiehen ja pienen urhean suomalaisretkikunnan pohjoiseen kohti Tromssaa ja Kvalöyan saarta. Siellä vietettäneen toivottavasti nelisen viikkoa vuortenvalloituksen ja valokuvauksen saralla. 

Keväällä on suunnitelmissä käydä jossain lämpimässäkin ennen kuin alkaa purjeveneen kuntoonlaitto ja varustelu vähän pidempiäkin retkiä varten. Pieni keltainen HallbergRassy päässee vähän kauemmas tänä kesänä kuin viimevuonna, kiitos myös lopulta täysien vuosilomien. Koko vuoden tietysti jatketaan toivottavasti progressiivista valokuvauksen opettelua eri muodoissaan. Kuvausinto ja oppimishalu on sillä saralla edelleen yllättävän kova. Katsotaan jos kuvista löytyisi vielä joskus sisältöäkin teknisen näpräyksen ja kauniin ulkokuoren lisäksi. 

Tähän liittyen kuvauskeikkaa ja kaikennäköisiä kuvausprojekteja tai ideoita otetaan vastaan. Saa tarjoutua malliksi tai saa värvätä minut kuvaamaan lähes minne vaan mitä vaan, kuvataan vauvoista vaareihin, fillareista autoihin, tulipaloista hiihtohommiin. Yhteystiedot nyt oikean laidan yläreunassa. 

Siirrän lähetyksen Pasilaan.
Uudempaa järkkärikuvaa, 5D mk2 jalustalla ja 40mm Ultronilla jonka siis myin, sniif.