Varsinainen myynti-ilmoitus löytyy digicameran foorumilta. 

Eli tästä:

MYYDÄÄN 

Lyhyesti; Canonin järjestelmäkameroihin sopiva Canon 70-200 4L. Tuo iso valkoinen. Nelisensataa euroa niin siitä lähtee.

Sitten pikkuinen 55mm 2f Pentax Takumar. M42 kiinnitys, mukaan adpteri Canon EOSille mutta kokonsa ja keveytensä puolesta superlinssi m4/3 minijärkkäreihin ja Sonyn Nexille, niihin saa adapterilla kiinni mitä vaan. Alle viiskymppiä.

Sitten siinä on myös yksi maailman parhaista normaalilinsseistä, Carl Zeiss  50 Contax/Yashica1,4f. Tällä kuvattu huomattavan suuri osa tämän blogin kuvista. Adapteri mukana Canonille mutta tämänkin saa kinni melkein mihin vaan. Parisataa egee.

Neljäs, musta leveä littana, Voigtländer 40mm SL2 on varattu ja toimitusta vailla. Sitten ne kuvat että saan ne linkattua tuohon ilmoitukseen.
PS Hyvää joulua vaan kaikille(? erityisesti sille Rolexkauppiaalle ja nii, Viagramiehelle kans, mun blogin uskollisimmat kommentoijat)

PS2 Poistan sen kävijälaskurin ettei vähätkin kävijät pelästy, siitä jollain selaimilla tullut jonkin sortin haittaohjelmavaroitus. Sama laskuri se on ollut vuosia, uskoakseni täysin harmiton mutta poistetaan nyt varmuuden vuoksi. (eipä täällä kukaan käy kuitenkaan)

Niin ne kuvat.






 
 

Ostakee ostakee, Skoda tarvii uuden laturinhihnan jotta pääsee vuorille. Vajaa 50 päivää vielä ja sit lähtee.