Joo, elossa vielä. Ehkä blogin historian pisin päivittelytauko. Ois intoa, ois paljon uusia kuvia mut ei oo ollu aikaa, tai jotain. Eikä montaa sanaa taida tulla nytkään. Nyt on oikeestaan numerot tärkeämpiä. 38. Niin monta palkatonta kouluaamua vielä. 8 viikkoa. Sit se ois siinä. Mut otetaan ny kaikki irti mitä siitä saadaan, oppia ja elämyksiäkin, ja kivoja kuvia. 

Vapaalasku.cominkin kausi päättyi. Nyt ollaan sitten kesälomalla. Eilinen perjantai oli kuuteen kuukauteen ensimmäinen ilman perjantaipäivitystä. Palaute oli enimmäkseen oikein positiivista ja kannustavaa, lukijoita ja mainostajiakin oli runsaasti edelliskautta enemmän. Uusia juttuja on jo tekeillä ja uusia reissuja suunnitteilla. Nyt kun tämä kouluelämä vaihtuu palomieselämäksi ja yleensäkin Elämäksi taas niin jää aikaakin kaikelle kivalle ja uudelle...

Viime viikolla tuli vuosi täyteen järjestelmäkameran omistajana. Ja noita vuosia tulee lisää ja paljon. 1 vuosi ja noin 16 000 ruutua kuvattu Canonin EOS 40D:llä.  Tässä nyt uusimpia. Käytiin Kuopiossa Pelastusopistolla treenaamassa. Pitäis ehkä järkkärillä kuvata koulussa enemmänkin. Vielä kun sitä koulua on. 


Pelastusopisto, Kuopio.




Harjoitusmestari. Kypärät ei oo vaan näön vuoksi... 



Sälää takapenkillä.



Jari etupenkillä.



Riku testaa maskia.