Ai onko lunta? On. Vellu Alppipuistossa, täi tervassa.


PUFF PUFF PUDER! Jatkona tähän Vapaalasku.comin artikkeliini... Tänään oli taas vapaapäivä eli laskupäivä eli puuteripäivä Helsingin pikkumäillä. Tänään saatiin sensortin kuvamateriaalia että harmi etteivät ehtineet itse artikkeliin. Pistetään sitten tänne.

Muutenkin oli niin onnistunut päiväretki että voi taas vain hymyillä. Talven 09-10 laskupäivä numero 19 tarjosi hyvää kuntoilua, 9 tai 10 laskua, 380 metriä vertikaalia ja yhä vaan pikkukivaa puuteria. Viikon saldona  on jo 5 laskupäivää Helsingissä ja 1500 metriä verttiä kasassa. =D Tähän päivään mahtui myöskin talven kaksi parasta käännöstä, ihan täydellinen väistö ja seivaus parin puun välistä ja yllättävän hyviä laskukuvia, kiitos Ilkan. 181-senttiset Atomicin Thugit ovat kuin luotu tiukkaan metsälaskuun ja pikkuneppailuun, suksella mahtuu sellaisista paikoista läpi että itseäkin ensin pelottaa ja jälkikäteen naurattaa... Jess, sanoista kuviin. 


Kerran vielä, niin kiva kuva.


Sitte tämän päivän satoon. Ippe droppaa.


Ippe puikkaa. RAWina otettu, kohinaa korjattu isolla kädellä. ISO 1000. Vähän myöhään oltiin liikkeellä. Teknisesti mennään ihan rajalla. Haluaa sen Canonin 5Dn...

Matti kääntää. Historiaa, hyviä laskukuvia minusta, tottunut jo olemaan sillä toisella puolella linssiä. Tämäkin mun Canonilla sentään. Ilkalle kiitos kuvasta!


Ja sit se toinen, sekunnin osia myöhemmin. Koomista et Helsingistä saa tälläsiä. =D Hyvä Ilkka!