1244050522_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Captains blog, day 16 after the big bang.

Ei mainittavaa edistystä. Päivät kuluu hukkaan, kapteeni alkaa turhautumaan.

Lasketaan taas. Päiviä siihen kun pääsee tikeistä eroon, 2? Päiviä siihen kun pystyy taas kunnolla nukkumaan öisin, 5?  Päiviä siihen kun pystyy taas liikkumaan kunnolla, 10? Ekaan työvuoroon 13.

Tässähän taas, makoilen meritähtenä olkkarin matolla. Kiitti Anssi. Laatuaikaa. Ois tässäki elämäntehtävä, sulautua olkkarin mattoon ja kasvattaa kiukkua. Iloista aikaa kuin kalalla kuivalla maalla, hengenveto kerrallaan.

Onneksi on tilanteeseen sopivaa musiikkia. Ja onneks joku osaa ajatella ja kirjoittaa. Eli lainaillen, vaihteeksi. Laineen  Kasperi, antaa mennä.


1244050481_img-d41d8cd98f00b204e9800998e



"PALAUTEKIRJE SAATANALLE
Hyvää päivää Herra Saatana.
Päätin nyt sit kirjottaa äijälle hilu palautetta. Nyt näyttää vahvasti siltä et oot todellakin voittanu. Meitsil ei ollu äijän numeroo, muute oisin soittanu.
Ois pari kysymystä näistä meiän systeemeistä, ku pitäs pikkuhiljaa päättää kenen riveissä sitä pitäis seistä. Oliks noi maailmansodat teikäläisen juonii, ja jos oli, ni suunnitteletko jo seuraavii? Ne kaks ekaa tais mennä aika vitun perseelleen, ku täällähän on hyviksii ihan törkeesti edelleen.. Olitko se sinä joka suunnittelit ne tsunamit, tai se joka Afrikan lapset salaa kansanmurhasit?
..Jos totta puhutaan niin ne oli aika vitun säälittävii muuvei.. luuulis et siul on jotai parempaa tekemist muutenkii.. Johtaaks äijä Nokiaa, Ikeaa vai Universalia? ..ainii, tunnetko muuten ketää MacDonaldsia? Siel helvetis on varmaa vitun heikko valaistus ku jalkavaimonas häärii joku George W. Bush.
Kuka kerto meille et öljy on muka niin tärkeetä ja et rahan jälkee elämäs ei oo muka miti järkee? Diggaatko enemmän bio- vai ydinaseista? Onks kalashnikovin mekaniikka maineensa veroista?
Jos saisit vähä naista ni saletilla leppysit..polta pikku bajarit.. Se jeesaa.

Joo, tiiän ettet diggaile näistä palautteista, mut eihä meitsitkää diggaile äijän tavotteista.
Oot varmaa hyvää pataa jonku Tyra Banksin kaa ja nauhotat salaa joka jakson Tanssii tähtien kaa. Äijähän se päätit meiän työpäivienkii pituudet, aamu-vitun-herätykset ja darra-vitun-närästykset. On varmaa lungii ku saa seuraajii aina vaa lisää.. Äijähä se olit vissii Anna Nicole Smithinkii lapsen isä?
..Onks siul itelläs ollu hooiiveetä, aadeehoo-vitun-deetä tai hepatiitti ceetä? Kannattas stedata enneku keksit taas uuden, et diggailis itekkää, nii vähä luulen.
Pidä vähä lomaa, kävisit vaik jossain. Ei mikää ihme et oot aina noi vainoissas vaa.
Eiköhä toi siun katkeruus oo jo vähä liioteltua? Eihä tääl kukaa muukaa pidä itestään tollasta melua.


Epäkunnioittavin terveisin,
Kasperi Laine, Suomi Finland"