Huomenna piti olla se päivä kun autoon pakataan kolme paria suksia, pari trangiaa, kolme hyvää ystävää ja yksi teltta ja ajetaan niin kauan pohjoiseen kunnes päädytään Jäämeren rantaan.

No, huomenna ei ole se päivä.

Harmi.

Älä Maire masennu, sanottiin voilevi-mainoksessa. Vietetään sitten kotona päästäistä. Jos vaikka joisi keittiön pöydän ääressä kaljaa ja katselisi ulos ikkunasta. Tai matkustaisi sporalla Kallioon kuvaamaan citykaneja. Tai ehkä sorsia.

Ei auta ruikuttaa. Pääosin oma päätös jättää reissu väliin. Säätiedotukset lupasivat kaikkialle pohjoiseen pilviä ja vettä. Siinähän sitten pitelisi sadetta ja kuuntelisi kosteassa untuvapussissa sateen ropinaa teltan katosta. Tuosta turhautumisesta onkin jo tältä talvelta praktiikkaa.

Muihin aiheisiin.

Ylimääräinen uutiskatsaus. Keittiön pinnoilla on kuulemma pinttynyttä paskaa.

Ahaa.

Muihin aiheisiin.

En tiedä miksi, mutta tätä on viimeaikoina lukenut hämmästyttävän moni. Siis juuri tätä rakasta nettipäiväkirjaani. Vaikka olen ollut viimeaikoina laiska ja saamaton.

Voisiko tästä päätellä että mitä vähemmän kirjoitan, sitä enemmän saan lukijoita? Miksi muuten täällä kävisi päivittäin sata ihmistä toteamassa etten ole taaskaan jaksanut kirjoittaa mitään?

Vai onko tämä nyt sitä ettei suuria taiteilijoita ole koskaan ymmärretty aktiiviaikoinaan? Ei, ette ole vielä päässeet minusta eroon, tämä jatkuu vielä.

Vai lukeeko Kim Jong Il (Pitäisiköhän se kirjoittaa kahdella LL:llä?) tätä nyt kun paljastin eilen ihalilevani häntä suuresti. Tai ehkä tästä kiinnostui Pohjois-Korean tiedustelupalvelu ja saan vielä itse kunnian olla P-K:n voittoisan avaruudenvalloitusohjelman ensimmäinen avaruuteen katapultilla ampuma ihminen.

 

Lyhyesti kotimaasta. Laskeuduin tänään tornista köydellä enkä kuollut, jippii. Uutisen iloisuus tietty riippuu näkökulmasta, anteeksi puolueellisuuteni.

Maanantaina tuli postia. Uusi kamera.

Tiistaina osasin ostaa muistikortinkin. Nyt on sitten kolme mitkä eivät siihen sovi ja yksi oikea.

Kaikki tai ei mitään, niinhän se oli. Canon EOS 40 D. Ja siihen kalliimpi objektiivi mitä se G9 maksoi kokonaan. Nyt sitten opetellaan kuvaamaan. Onhan tässä pääsiäinenkin aikaa. Ja loppuelämä.

Loppukevennyksen aika.

1239216735_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Päästäinen aka pääsiäinen on paaston lopettava ilon juhla. Hyvää päästäistä kaikille!