Puita ja risuja.. Taivaalla joku ihmeellinen valoilmiö jota reissulla ei paljoa näkynytkään.

 

 

Kaveri laitto tossa torstaina terveisiä. "Tässä just HelsinkiVantaalla kaljalla, sukset tsekattu sisään. Vähän niinku joku puuttuu matkasta, harmi ettet päässy tälläkertaa messiin. Kivaa koulupäivää. =) "

Nii. Ari pisti sit perille päästyään vielä terveisiä enkelivuorelta, päivä oli laskettu yli polvisyvää pyydää, 7500 metriä verttiä ja Laubit jne. Nii ja Arttu laitto terveiset et oli laskenu elämänsä parhaan puuteripäivän myöskin Sveitsissä tälläviikolla. Pelkkää faceshottia.

Vitsi pojat että mä oon ylpee ja onnellinen teidän puolesta.

No, yhä uskon että tämä valinta oli oikee, vuosi vielä ni vapaata riittää ja taas lomat ja palkka pyörii. Eikä ollu huono viikko ollenkaan. Isoo liekkii pitkästä aikaa ja on siinä oma fiiliksensä myös Scanian takapenkillä paineilmapullot selässä ajella pillit ja valot päällä sammuttamaan (harjoitus-)tulipaloja.  Ei kai kauheesti tämän realistisemmaksi koulu muuttuis enää, poltettiin ja sammutettiin torstaina vissiin kymmenisen henkilöautoa ja useemmat huoneistopalot ja keikoille lähdettiin "hälytysilmoituksen" jälkeen paloaseman pihasta, pillit päällä. Kesää odotellessa, saa sitä jotkut kiksejä duunistakin. Siinähän hajootte paperitöihinne tai ruutujenne ääreen.

Hyvä viikko oikeestaan muutenkin. Pitkästä aikaa sain jotain uloskin maailmalle muidenkin nähtäväksi.

Kuvakisa jäi voittamatta mut lohdutuksena ainaki pari pääs näytille, tuolta löytyy todistusaineistoa. http://www.strandafjellet.no/Sider08/NewsDet.asp?Mid=311&SSid=1191&ArtId=1191〈=nor  Loppupäässä 3 kuvaa oli kumminki kait parhaita mun ottamiksi.

Nii ja sit elämäni eka haastattelukin sai eilen päivänvalon, se taas löytyy täältä.

http://vapaalasku.com/index.jsp?pid=175&id=64

Tänään kävin pitkästä aikaa juoksemassa sen merilenkin aamulenkkinä. 15 kilometriä tuskaa ja masennusta mut ainakin irtosi karstat koneesta. Hirveetä repimistä. Ja juoksin kiinni ja ohi jonkun ihan aktiivin näköisen sällin joka sattui sitten juoksemaan mun lenkkiä ainaki 5km samaa matkaa. Sinne jäi, mulla oli kiire kattoo Hiutaletta. Kotiin päästyä olin niin loppu ja kädet jäässä että hyvä et sai kotioven auki tai telkkarin päälle.

Laitetaan tähän ny pari kuvaakin talven eri osa-alueilta. Eka viel lisää Norjaa.

 

Vellu pöllyttää yhdellä niistä sadoista vuorista.



Huippumerkki Langfjelletillä.


V for Victory.

 

Sit takas tähän toiseen todellisuuteen. Tavallaan tää vuosi on kolmen eri todellisuuden väillä pallottelua. Eli koulukuvia.

 


Tulta päin.



Great balls of fire.


Jonkun täytyy pestä kaikki tämä saasta kaupungin kaduilta ja tunneleista. Syvällä Hellsingin kallioperässä.

 

Kiitti hei.