Rocker shoxx!!!

 

Joo, kotona ja ehjänä.

 

Hiihtohommat ehkä koko kaudelta takana. Tänään palattin niihin lajeihin joita taidan harrastaa loppuvuoden. Juoksulenkki painoreppu niskassa ja perään sauna ja bisse. Nam.

Silti, surullista ajatella että nyt helmikuun lopulla koko kausi olisi ohi. Ei laskuja kevätauringon paisteessa, eikä etenkään Nukenin valloitusta Strynissä kesäkuussa, ei laskuja jäätiköllä paahtavassa auringonpaisteessa eikä sen jälkeistä afterskitä kesäisessä helteessä vuoristojärveen takaperinvoltteja heitellen.

Mutta siihen mitä oli.. Jossei ois juttua eikä kuvia ei reissua ikinä ois tapahtunutkaan? Tämäkin kävi mielessä. Itsekkäistä syistä. Nyt ois kaksikin hyvää syytä olla puhumatta, julkaisematta tai kirjoittamatta mitään. Toisaalta siksi että löytyi paikka jonne ei tarvittaisi enää yhtään enempää väkeä, salaisuus pitäisi säilyttää.

Ja toisaalta siksi että varsinaisen matkaraportin tai kohde-esittelyn kirjoitan toivonmukaan ihan muualle kuin tänne, jos kirjoitan.

Pieni pohdiskelu ja fiilistely on silti aina paikallaan. Nyt oli reissulla niin selkeät teemat että koko hiihtoharrastus saattaa saada uusia kehityssuuntia. Tälläkertaa päästiin laskemaan sellaisia metsälaskuja että voisi vaikka tähdätä ihan sinnesuuntaan myös jatkossa. Nyt löytyi sellainen Pikku-Japani ja tiheää ja jyrkkää Norjalaista vuoristokoivikkoa että ei tätä retkeä unohda. Reissun teemat oli Believe-henkistä Japani-fiilistelyä ja toinen osa oli suomalaisen melankolista sadepäivän surkuttelua á la Mikko Alatalo; Hasardihommia. Mutta silti, jos metsään haluat mennä nyt niin takuulla yllätyt...

Länsi-Norjan ensimmäinen kuvagalleria yksinoikeudella tänne nyt.

Sataa. Taas. Aina.

 

Täi tervassa.

 


Pikku-Tannerille tuli väsy koko reissuun.

 

Ylilyöntejä. Murtsikkasuksilla tai millä vaan sukkapuikoilla ois pärjännyt.

 

Mä haluun kotiin! Loppureissusta Vellu masentui ja alkoi eristäytyä muista. Ruokakin maistui pahalle.

 

Yhteenvetona?  Joo ei kannata. Oli vilu ja nälkä ja tylsää. Ja ihan hirvee ruuhka ja ryysis. Hirveitä, töykeitä ihmisiä. Kallista. Niin ja pahaa ruokaa ja huonoa seuraa. Ja mettä oli sellasta pajukkoa että ihan turha lähteä ilman raivaussahaa. Mökkikin oli ihan hirveä, siellä oli vuoristokirppuja ja myrkkyhämähäkkejä. Pysykää kaukana. Oon kuullu hyvää sellaista paikoista Pohjois-Suomessa kuin Levi tai Ruka, varmaan paljon parempia, pysykää siellä, jooko?