2097427.jpg

Lentäkää nyt idiootit helevettiin täältä kun vielä omin siivin pääsette...

Hyvä matkailija, tervetuloa Etelä-Suomeen! Suomen talvi on erilainen ja ainutlaatuinen, kyllä tätä kannattaa lentää katsomaan kaukaakin!

Niin, etelässä oli talvi. Tossa se varmaan olikin, sunnuntaina satoi ja tiistaina alkoi sulaa. Viikonloppuna viimeistään hukutaan kuraan. Sitten joulu-tammi-helmikuu on yksi pimeä kurainen yö ja sitten se olikin siinä. Etelä-Suomen kolme vuodenaikaa: Kevät, kesä ja kamala.

Kamalalle tyypillistä on valon vähyys, runsaat sateet ja yleinen likaisuus ja pahantuulisuus. Kamala alkaa viimeistään lokakuussa ja kestää aina maaliskuun alkuun asti. Kamalan aikana perinteisesti itsemurhaluvut pompsahtavat terhakkaan nousuun. Ihmisten käytös muuttuu kamalan aikana entistä epäsosiaalisemmaksi ja epätoivoisemmaksi.

Kamalan alkuvaiheessa alkaa kuuluisa pikkujoulukausi. Pikkujoulukauden alkamisen aistii väkivaltarikosten ja putkaan talteenotettujen rakettimaisessa nousussa. Keskiviikko, torstai ja perjantai-iltaisin toimisto-erkit ryömivät esiin kiviensä alta ja pääsevät kerrankin kaupungille huoraamaan, tappelemaan ja oksentamaan kravatti otsalla.

Pikkujoulukauden jälkeen on sitten se ihana joulu. Hyvää syntymäpäivää, Jesse!  Juhlan kunniaksi teurastetaan pari miljoonaa sikaa ja syödään läskiä ja sinappia ja juodaan kossua. Sitäennen kerätään markettieihin ja ostoskeskushelvetteihin infernaalinen ryysis ja ostetaan ihmisille, joita ei edes kunnolla tunneta, lahjoja joita he eivät halua ja ihan vaan siksi että se on tapa ja pakko, ilman uutta materiaa tulee jouluna parku.

Uutenavuotena sitten ammutaan raketilla muutama silmämuna sokeaksi, naapurin 185-kiloinen Hertta lupaa jälleen laihduttaa itsensä bikinikuntoon kesäksi, Pertsa lopettaa tupakoinnin ja Reiska lopettaa dokaamisen. 1.1. juhlitaan sitä kun koko vitun suomella on krapula.

Tammi-helmikuu menee jo samalla painolla ja huomio kiinnittyy säätilan seurantaa. Ensin ihmetellään ja itketään kuinka maa onkin musta ja paskainen vielä tammikuussa ja seuraavana päivänä sataa 10cm lunta ja liikenne vaipuu kaaokseen, VRn junat räjähtelevät ja jäävät lumeen sutimaan ja talvi yllättää autoilijat ja peltikorjaamojen Penat hierovat känsäisiä  käsiään hykerrellen.

Kivaa Kamalaa vaan kaikille.


NIIN ja jo pelkästään tekijänoikeudellisista syistäkin huomattakoon mainita ettei käsite Kamala ole minun keksintöni niin tutustukaa TÄNNE Kamalan oikeille alkulähteille. Kolme "Kuraa!" -huutoa Kamalan kehittäjälle, Neiti Puutarhurille!

Kuraa! Kuraa! Kuraa! =D

2097434.jpg