keskiviikkona 06.08.08

Eka teksti uudella pikkuläppärillä. Takana ehkä viimeinen Turun koti- vakiolenkki  (toiseksi nopein ikinä) ja kevyt perinteinen 1500 kalorin iltapala. Asa soi ja tigerbalm haisee. Viimeisiä kertoja.

Voisin muutenkin rikkoa tapojani ja oikeasti kertoa mitä konkreettisesti on tapahtunut.

Viikonloppuna oli hyvän ystäväni polttarit. Vedettiin naamioasuissa joukkuetriathlon ja seikkailtiin metsässä, merillä ja puissa. Ja perään Kesäjuhlat. Sirkulle ja Outille ja koko muulle porukalle kiitoksia, oli yhdet elämäni parhaat bileet.

Tämäkin viikko ollut aika erilainen.

Maanantaina näin uuden kotini ensimmäistä kertaa. Vähän kuin olisi mökille mennyt, totesi neiti A. Vähän kuin asuisi maalla keskellä kaupunkia. Lautalattiat ja ikkunoista näkyy lähinnä puita ja nurmikkoa. Merenrantaan alle sata metriä. Ja talon takaa menee raitiovaunu.

Tiistaina sain vähän jo ennakkoon uudet kouluvarusteet. Kiipeilykamoja, nomexia ja kevlaria. Palosuojakamppeita ja turvakenkiä... Ja rentoja, mukavia ihmisiä.

Tänään ajoin elämäni ensimmäistä kertaa kuorma-autolla ja läpäisin kirjalliset. Niin ja soitin tänään ekaa kertaa suoraan lähetykseen radioon. Huomenna jatkuu muuttoprojekti. Kaksi viikkoa koulunalkuun.

Aika pyörremyrsky siis käynnissä. Kaikki muuttuu tai vaihtuu tai alkaa tai loppuu.

Muuttuu paremmaksi. Ja kun tämä muuttoprojekti ja muut valmistelut saadaan alta pois niin tämä hymy naamalla toivottavasti vaan leviää edelleen. Jeps. Goodnight Finland, wherever you are.