1643341.jpg
Trailbraker Lauri ja Ass of steel, vai jopa abs of steel...? Mitä hellll...???

Talvi rakastaa kesää ja toisinpäin. Vuorilla vallitsee raikas luminen talvi, laaksossa kesä ja talvi halaavat hellästi ja alhaalla mökkikylällä voittaa pitkä kuuma kesä.Tervetuloa  Stryniin, Norjaan. (joo, taas vaihteeksi, tiedän )

Mistä otsikko tälläkertaa? Varastin Rosvopäälliköltä eli Jarnolta. Rautaperseisten kovakuntoisten miesten ja naisten haikkausleiri. xD Heikot sortuu elon tiellä, asses of steel sen kuin porskuttaa.

1643327.jpg
Monta kertaa elämässä on mennyt huonomminkin. Takana on juuri yli 1000 metriä verikaalia loistava laskua Nukenilta lähelle Videseteriä. Paita pois, monot pois ja kalja puroon jäähtymään.

Kasassa on käytännössä kaikkien vuodenaikojen parhaat puolet ja muutenkin parhaita reissuja mitä olla voi. Hinta-laatu-hupi-elämys-suhde on edelleen paras ikinä missään. Ja Carslberg valehtelee mainoksissaan. Maailman paras afterski on Strynissä. Päivä laskettu vuorenseiniä, aurinko paistaa, surffishortseissa ja bikineissä tulee kuuma, vesi järvessä on kristallinkirkasta ja viileää ja kaljat pysyy siellä kylmänä.. Kitarat soi ja porukka laulaa.

1643333.jpg
Uimalaituri.

Tämä koko alue vaan on henkinen irtautuminen arjesta vapauteen ja talvesta kesään, ei vaan voisi kautta lopettaa enemmän hymyssä suin.
1643334.jpg
Ninja-Pekka moshaa uidessaankin.

=)     =)     =)     =)     =)

1643337.jpg
Habio se siellä kruisaa tyylillä alas SS Norwayta a.k.a. Stora Hvitea.


48 laskupäivän kausi päättyi kylläkin kammo pannuihin, siitä enemmän ehkä ensikerralla. Pelkkiä henkisiä vammoja. Nyt heihei talvi, paras talvi ikinä, ja tervetuloa kesä, kaikkienaikojen KESÄ.

1643335.jpg

Kausi päätetty ja retkikunta ehjänä ja vielä kerran koossa. Hyvää kesää vaan teillekin.