1156464.jpg


Joulu on taas, ja kattilat täynnä puuroo.

Summa summarum: 5 päivää vapaata, hyvää ruokaa, todella paljon hyvää ruokaa, on treenattu loistavasti, on myös nukuttu, nollattu univelat, laiskoteltu ja sit kun oma kultakin on täällä piiitkään kerrankin niin nyt menee hyvin.

1156509.jpg
Tää nyt on jo toiseen kertaan mut ei sitä silloin ihan alussa juuri kukaan nähnyt joten sallittakoon? Joskus vaan yks kuva kertoo enemmän kuin....

Kai sitä vois pikkuhiljaa summailla tätä vuottakin jo. 2007. Hyvä vuosi, ehdottomasti. Upeita reissuja, uusia maita, uusia ystäviä ja monista vanhoista ystävistä tuli entistä tärkeämpiä.Kaukana piti käydä nähdäkseen lähelle. Ympärillä alkaa olla sellainen porukka hienoja ihmisiä että voi vaan toivoa et tää tilanne on pysyvä, hyvä jengi pysyy kasassa. Tää nyt menee siirappisen korniin jenkkityyliin mut kiitti teille kaikille, tiedätte kyllä keitä tarkoitan.

Alkaa olla aika siristää silmiä ja katsoa eteenpäin... tarkentaa visioita uuteen vuoteen... Edessä uutta ja ihmeellistä. Kesäkuuhun asti mennään selkeellä viikkoaikataululla. Reissuja, lomia ja testejä, siinä sivussa kai vähän töitäkin... Uudenvuoden lupauksena lupaan ainakin yrittää viettää elämäni laskutalvi, kevät ja -kesä, vaihtaa duunia ja ehkä vaihtaa myös kaupunkia, radikaaleimmissa suunnitelmissa jopa kotimaata, tuskinpa kuitenkaan. Joka tapauksessa, aletaan ampua kovilla, sarvista härkää, sanoista tekoihin. Tuleva näyttää miten onnistun mut tavoite on selkeä. Jos, kun, kaikki natsaa niin vuoden päästä ei voi sit enää mitään muuta kuin hymyillä entistä leveämmin. Tavoitteena yksinkertaisesti toteuttaa unelmia entisestään, rakastaa elämää enemmän kuin koskaan ennen. Niin ja samalla hoitaa omaksi se unelmaduuni. Järjestää elämä siten että rakkaille ihmisille ja harrastuksille jää entistä enemmän aikaa. Priorisoida. En ole ainakaan kuullut että kukaan olisi kuolinvuoteellaan toivonut että olisi viettänyt enemmän aikaa töissä.

Ja uusi vuosi on hyvä aloittaa sillä että hakee vähän Sveitsistä perspektiiviä, korkealta näkee selkeämmin ja pidemmäs.


1156559.jpg