1173104.jpg

                            Vanavesi.


Parempi myöhään kuin milloinkaan, ja kivampi aloittaa uusi vuosi puhtaalta pöydältä.

Niin, asiaan.

"Tiellä käyvä tien on vanki, vapaa on vain umpihanki."
Aaro Hellaakoski.

Väitin tuota tuossa taannoin ihan muiden tekosiksi, korjataan nyt lopulta. Aarohan sen luoja on.

"Seikkailijoita on olemassa aina. Outoja tyyppejä, jotka eivät koskaan sopeudu. Jotka ovat aina matkalla, jotka eivät koskaan lepää, jotka seisovat aina toinen jalka koholla. Jos he näkevät vuoren, heidän pitää kiivetä,jos he näkevät rotkon, heidän pitää hypätä, jos tulee myrsky, he asettuvat kasvot tuulta vasten. Heitä vaivaa ikuinen kutina. Joskus he selvävät mahdottomasta, aurinko lämmittää yhtäkkiä heidän kasvojaan. Silloin he tuntevat olonsa heti tyhjiksi ja tylsistyneiksi, pitkäveteisyydestä epätoivoisiksi. He haluavat rakastaa jotakuta mutta onni pitkästyttää heitä. Elämän pitää tehdä kipeää. Ihon täytyy hankautua kiipeilyköysiin ja valjaisiin. Hiusten pitää tuivertua taaksepäin. Maailma on liian pieni, se kutistuu jatkuvasti, jokainen asema ja velvoite jäykistyy oitis univormuksi, joka hiertää poimuista ja saumoista."

Mikael Niemi: Nahkakolo.

Tämän kirjoittajaa syksyllä peräänkuulutin. Teksti on siis Mikael Niemen kirjasta Nahkakolo, kertakaikkisen veikeä opus joka kertoo tulevaisuudesta ja tulevaisuuden galaksienvälisestä reissaajakulttuurista...


Mutta! This just in: Loppu lähenee. Vuosi loppuu ja kohta kans univormun hiertäminen. En olisikaan uskonut että minulle suorastaan maksetaan siitä että elämäni muuttuu selkeesti uuteen ja parempaan suuntaan. Loistavaa! Upea lopetus vuodelle, suoranainen lupaus paremmasta. 2008 muuttuu kaikki, tai kaikki se vähä mikä on ollut tähänasti vialla.

Sveitsiin 17 työpäivää, 25 päivää noin kaikkiaan ja Sveitsin jälkeenkään ilmeisesti vähemmän samaa vanhaa duunia kuin olisin ikinä tohtinut toivoa. Ja näillänäkymin Sveitsin jälkeen Puolaan ja Slovakiaan ja sitten Norjaan, Norjaan ja ehkä Norjaan ja ties minne. Helmee.

Eipä tässä sitten enää muuta kuin entistä parempaa vuotta 2008 ihan kaikille. Cheers.

Kaikkihan me kuljemme loassa, mutta jotkut katsovat tähtiin.
Oscar Wilde


1173107.jpg

                                        Dawn of a new day, new year, new era.