951831.jpg

"Minusta tuntui että ainoa oikea tapa valmistautua sellaiseen matkaan oli pukeutua kuin riikinkukko, panna hulinaksi, sitten painua renkaat ulvoen aavikon poikki Tekemään Sitä Juttua. Koskaan ei saa unohtaa ensisijaista velvollisuutta. Mutta mikä se juttu oli? Kukaan ei ollut vaivautunut kertomaan. Eli joutuisimme kehittämään sen itse. Vapaa yrittäjyys. Amerikkalainen unelma..."

"Meidän matkamme oli erilainen. Se ilmensi kaikke oikeaa ja aitoa ja kunniallista kansanluonteessa. Se oli törkeä, fyysinen kunnianosoitus elämän suurenmoisille Mahdollisuuksille tässä maassa - mutta vain niille joilla on  tosi sisua. Ja sitähän meillä oli vaikka muille jakaa."

"We can't stop here, this is bat country!"

"Order some golf shoes, otherwise we'll never get out alive. Impossible to walk in this muck. No footing at all."

"Hi there! My name ..uhh.. Raoul Duke. On the list. Free lunch. Final wisdom."

"Those of us who had been up all night were in no mood for coffee and doughnuts.. we needed stronger drink."

"How much they pay you for f*ckin' that polar bear?"

"This is it. The American Dream. We're sitting on the main nerve right now."

 "How much for the ape?"

"There he goes, one of God's own prototypes, a high powered mutant of some kind, never even considered for mass production. Too weird to live and too rare to die."

"Se mitä Leary vei mukanaan oli oli keskeinen illuusio elämäntyylistä, jota hän itse oli osaltaan luomassa... kokonainen sukupolvi pysyvästi rampoja epäonnistuneita etsijöitä, jotka eivät koskaan ymmärtäneet Happokulttuurin vanhaa mystistä harhaluuloa: epätoivoinen olettamus että joku - tai edes jokin voima - vartioi Valoa tunnelin toisessa päässä."

-Hunter S Thompson (1937-2005) Pelkoa ja Inhoa LasVegasissa-

951838.jpg