932201.jpg
"Jesus, did I say that? Or just think it? Was I talking? Did they hear me?"

Tiistaiaamu.
2 tuntia lounaaseen.
5 tuntia kotiinlähtöön.
3 yötä siihen ettei tartte nukkuu yksin.
4 päivää viikonloppuun.
2 ja puoli kuukautta seuraavan pikku lomaan.
3 kuukautta jouluun.
3 ja puoli kuukautta Isoon Lomaan. Sveitsi, Andermatt, täältä tullaan. Hitaasti mutta varmasti.
4-5 kuukautta Norjaan.. Stranda tai Narvik.
8 kuukautta kauden viimeisiin kesälaskukeikkoihin Stryniin tai Hurrunganen alueelle.
1 vuosi korkeintaan duunin vaihtoon, parasta ois.
0-50 vuotta kuolemaan?

Sounds like a plan. "Arjen jaksaa helpommin kun on jotakin mitä odottaa." Onhan se noinkin. Mut voisi se olla toisinkin. Sitä duunia odotellessa kun työvuorossakin adrenaliini virtaa suonissa, valot vilkkuu ja sireenit soi. On niitä päiviä nytkin, mutta ihan liian vähän. Hyvissä harrastuksissa ja reissuissa on näköjään se haittapuoli että siihen euforiaan jää koukkuun.

10 vuotta taaksepäin unelmaduuni oli sellainen missä luon, keksin ja kehitän uutta ja minusta tulee rikas ja kuuluisa. Poikanen luki ja luki ja oli suuret suunnitelmat ja tavoitteet. Oli keskiarvot yli ysin ja laudaturia ja stipendiä ropisi. Silloin vain ujosti haaveiltiin tyttöystävästä ja väisteltiin liikuntaa suunnilleen kaikin keinoin.

10 vuotta myöhemmin sama poikanen urheilee ja urheilee ja haaveilee perustason duunariammatista pelastusalalta. Ohikiitävät paloautot ja matalalla lentävät helikopterit saavat kylmät väreet selkäpiihin. Tahtoo toimintaa, enemmän. Tietokoneet, toimistot ja kauluspaidat enää vaan puistattavat...

Eipä silti, viimeisen 5 vuoden sisällä on tapahtunut kaikkea mahtavaa. Oon alkanut urheilemaan tosissaan, oon oppinut laskemaan, oon kiivennyt 1. pienen "vuoreni", tienaan näin nuorena enemmän kuin olisin uskonut etukäteen  ja mulla on aivan ihana tyttöystäväkin. <3  Kaverit ostelee  taloja, menee naimisiin, hankkii vauvoja. Mä asun halvalla vuokralla, mulla on reissuauto laskureissuja ja pyöräkisoja varten, 4 fillaria ja parit sukset. Elämänvalintoja. Tällähetkellä ei puutu mitään paitsi vapaa-aikaa ja jännempi työ, ja sekin kivi on työnnetty vierimään. Ei kai tää elämäntyyli ikuisuuksiin voi kestää, mutta nautitaan siitä vielä kun voi. Nautiskelu ja uusi elämä alkaa viimeistään tammikuussa. Tavoitteena laskea 2008 vähintään 7 viikkoa, kaikki ulkomailla, vuosilomalla. Mut ison hinnan niistä keikoista tänä syksynä ja alkutalvena maksetaan. Vaihdetaan elämää unelmiin. Myyn mun syksyn ja ostan sillä kaikkien aikojen kevään.

Elämänvalintoja.. Siitä on lähdettävä että sit joskus kun musta aika jättää niin jokunen ihmishenki on pelastettu, on tehty, nähty ja menty ja juttuja riittää omille tai naapuruston lapsosille siitä kun pappa seilasi seitsemällä merellä ja laski isoilla vuorilla silloin kun maailmassa oli vielä luntakin.

"Happiness isn't good enough for me. I demand euphoria." -Calvin-

932351.jpg