Hyvää syksyä.  Tulee se talvi sieltä, tätä menoa hyvinkin vauhdikkaasti. Viikonloppuna oli jo pipo ja hanskat päällä juoksulenkillä, kolme viikkoa sitten pystyi juoksemaan vielä uikkareissa...

Jotain konkreettistakin on aikaansaatu. Ympyrä on sulkeutunut, ammatinvaihdos alkaa olla suoritettu. Opiskelijastatus, opintotuet, sekä myös ainainen akuutti rahan- ja ajanpuute ovat nyt virallisesti historiaa. Päätin että tämä vuosi ainakin nyt ihan ollaan ja nautitaan aikaansaannoksista, kuukausipalkasta ja vapaapäivistä. Hyvältä maistuu. Kertakaikkiaan.

Sen verran palkitsin itseäni valmistumisen kunniaksi että ostin uuden linssin (taas)  ja Punainen Urheiluvälineauto vaihtui Harmaaseen, sellaiseen joka ei vuoda, ei kitise ja nitise, ei täristä eikä katsastus enää pelota. Silti, ristiriitainen hankinta mutta kelpaa sillä sitten ajella ensitalvena Norjaan ja luukuttaa paremmista autostereoista vaikka tätä.  

Niin, ja kuvattu tietty on. Ahkerammin ja systemaattisemmin kuin koskaan. Ja tietty ihan eri tason kalustolla. Mutta silti hyvinkin maltillisella budjetilla, onnistuneilla hankinnoilla. Kuten vaikka tässä.

 

Mannerheimintie. Tämä on napattu hankinnoista uusimmalla, täysmanuaali 85mm 1,4f. Ja oli viel halpa.

 

Fisuu. 

Ja fisuu. 

Ja sitä fisuu.

Kuten myös.

Tää alin pikkuinen näyttää muuten ihan kivalta 24" näytöllä full screenina. Voi olla että päätyy jopa omalle seinälle vielä. Kuvakoot tälläkertaa pienempiä siitä syystä että noita voisi yrittää hyödyntää johonkin muuhunkin käyttöön. Miksi ostaa lehmää jos maito on ilmaista... Näin tänään, tästä taas kuvauksiin, jes.