ja vielä.. on sitä ajettukin, autoa ja mettäpyörää. Ja uitu. Meressä, järvessä ja joessa, ennätysmäärä. Hengattu saarissa ja merellä ja järvillä, töissä ja vapaalla... 









Vika kuva Rohanin Tallien turnajaisnäytöksestä Verlasta. Tuon jälkeen joku Braveheart ei ole mitään, täysin ei-hevosihmisenäkin olin ällistynyt. Ja toinen hämmästys oli tekninen kuvanlaatu. On hifistelty, on. Tähänastinen kesän hankintalista on seuraava: Canon 5D, Canon 70-200L jolla ylläolevat kuvat, Canon 550 Speedlite salama jatkokaapelilla ja uusimpana Venäjältä vielä jokerikortti MC Zenitar 16mm kalansilmä täyskennolle..  Noihin palataan vielä!

Ja monena vapaapäivänä on rannalla luettu valokuvakirjoja, kuvausoppaita ja valokuvauslehtiä.. Eli kesän toinen selkeä teema laiskottelun ja duunista nauttimisen ohella on tosiaan ollut valokuvaus. Nyt alkaa olla peruskalusto kasassa, huonoista kuvista ei enää voi runkoa tai linssejä syyttää. Ja ne kesän parhaat kuvat, ne sitten menee ihan muualle kuin tänne.  Loppuvuodesta sitten siitäkin enemmän.