Hyvää iltaa sikainfluenssauutisista. Tai oikeastaan aika huonoa. Kaikki alkaa olla menetetty.

1242331143_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sikainfluenssa-PANDEMIA on levinnyt jo Puolen Hehtaarin Metsäänkin. Uutiskuvasta kiitokset boingboing.net.

Noniin, tähän on tultu. Oli kivaa, kiitos kaikille. SIKAINFLUESSA PANDEMIA HYSTERIA tappaa siis ihmiskunnan. Ihmiskunnan kohtalona tulee väljäämättä olemaan kuoliaaksi tallautuminen automarkettien hamstrausruuhkissa. Ne jotka eivät tallaudu kuoliaaksi kuolevat vialliseen influenssarokotteeseen joka levittää koko ihmiskuntaan HIVin ja keripukin. Ne harvat ja onnelliset jotka noistakin selviävät nääntyvät nälkään pimeissä kellareissaan ja pommisuojissaan.

Noniin, asiaan takas. Sieltä se tulee. Kyllä. Ensimmäiset julistavat jo kaupungilla maailmanloppua. Uusi rutto, musta surma. Pian koittaa se päivä kun lautaset peittävät Helsingin taivaan. Tilanne perkelöityy lopullisesti.

Syyllistä on taas etsitty ja salaliittoteorioita esitetty. Kuka tuon hirveän pandemian on voinut laittaa liikkeelle? Jotkut epäilevät globaaleja lääketehtaita, toiset syyttävät Al Quaidaa tai Talibania, jotkut rohkenevat epäillä George W:n olevan tämänkin takana, kuten kaiken muunkin maailman pahan.

Mutta kaikki nuo ovat vääriä syytöksiä. Sikainfluenssan liikkeellelaskija on se sama pirulainen jonka tekosia on myös LAMA ja jonka kätyreitä ovat Matti ja Mervi ja se 69 tekstiviestinaikkonen, Euroviisuista ja Johanna Tukiaisesta nyt puhumattakaan.

Kyllä. Syyllinen on: RAPUKANSA!

 

1242331322_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Salakuvaa Euroviisujen lavan takaa. Crab People!

 

Minä vetäydyn nyt takaisin ylipaineistettyyn kellariini ja aseistan itseni, olkaa rohkeita, veljet ja siskot.

Jumalan siunausta.