1239125683_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Onneksi olkoon Pohjois-Korea!

Pohjois-Korean oman tietotoimiston mukaan rakasta Maapalloamme kiertää nyt uutuudenkiiltävä satelliitti! Eikä se mikä tahansa satelliitti olekaan!

Tämä osaa laulaa! Eikä laulakaan mitä tahansa lauluja vaan soittaa maailmalle Pohjois-Korean Suuria, Viisaita, Ymmärtäväisiä ja Lempeitä Johtajia ylistäviä ylistyslauluja!

Tämäpä hienoa,  Pohjois-Korea! Voi kuinka kateellisia me muut  kansakunnat  nyt olemmekin teidän  urheutenne ja teknologisen ylivertaisuutenne edessä.

Rohkenisin arvata että kyseiset kevään hitit on arvatenkin sovitettu USA:n kansallislaulun sävelmälle.

"North Korea is the most Greatest Country in the World, and every other countries are led by little girls..."

Ihailtava tapa kusta edes pieni pisara amerikkalaisten sikojen sokerihuurrettuihin aamupalamuroihin.

Pitäisiköhän Suomenkin ottaa tästä teknologian ja ihmisoikeuksien edelläkävijästä esimerkkiä ja esimerkiksi pystyttää Ahvenanmaalle 300-metrinen radiomasto ja lähettää pari vuorokautta esimerkiksi  kaikilla  Ruotsin  TV- ja radiokanavilla pari vuorokautta kymmenen minuutin koostetta vuoden -95 kiekkofinaalista höystettynä vuoronperään Den Glider In, Miiii-ka Häääkkineeeen ja Mats Sundiin äär homosexuaaal -ääniraidalla.

Kiusa se on pienikin kiusa.

Tosin, kukaan muu kuin P-korealaiset itse eivät ilmeisesti ole kyenneet varmentamaan KO satelliitin todellista olemassaoloa, mutta onhan sen oltava siellä jos itse Kim Jong Ill niin on kertonut.

Kim Jong Il, Suuri Marsalkka, ei olekaan mikään tavallinen tallaaja. Hänpä on virallisen omaelämänkertansa mukaan säveltänyt kuusi oopperaa vain kahdessa vuodessa ja on hyvin taitava hävittäjälentäjä! Lisäksi Suuri Johtaja on näppärä golffaaja. Kuulemma lyö pari- kolme hole in onea joka kierroksella. Mahtaa jotain Tiger Woodsia vituttaa.  Kunpa minäkin olisin yhtä taitava, mutta enhän minä ole..

Se on hienoa, Pohjois-Korea että te olette (ehkä) onnistuneet siinä missä suuri ja mahtava Neuvostoliitto onnistui vain  60 vuotta sitten.  Tämä jos mikä osoittaa että me muut voimme vain katsoa Teitä ylöspäin. ja nyt myös kuunnella, toivottavasti.

Minäpä jään jännityksellä odottamaan avaruusohjelman seuraavaa askelta. Ehkä sieltä seuraavaksi laukaistaan avaruuteen koira, apina tai vaikka joku toisinajattelija. vaikka sitten katapultilla tai isolla ritsalla.

Ja taas maapallo on pienelle ihmiselle parempi paikka elää ja olla.

 

1239125730_img-d41d8cd98f00b204e9800998e