1007942.jpg


Like a cat in a bag, waitin' to drown... Tiistai-illan huumaa. Kylmää olutta, huonoa musiikkia. Radiossa haastatellaan BB-Kakia. Hyvä päivä vaihtaa talvirenkaat, suojata marjapensaat ja rasvata köysi. Ulkona on pimeää. Kohta sataa räntää ja kahlataan loskassa.

2 kuukautta jouluun, lahjat vielä ostamatta. 3 kuukautta Sveitsiin. Lennot on jo ostettu. 3 päivää viikonloppuun. Viinat on jo ostettu. Kyllä se siitä.

Tänään taas vähän parempi ihminen kuin eilen, liityin Facebookiin. Sosialistisen fasismin kaunein kukkanen. Yksinäisenä vastarannankiiskenä kitkuttelu siis sai loppua ja nöyrryin markkinavoimien ja kavereiden(!) painostuksen edessä. Montako ystävää sinulla on? Siitä näet suoraan miten hyvä ihminen olet. Kaikki joilla on alle 20 ystävää niin varokaa, kurjat! Valkoiset Miehet tulevat ja vievät ladon taakse ammuttavaksi. Joten, kavereiksi vaan kaikki ketkä ovat kävelleet kadulla vastaan ja hymyilleet tai kenen tiedät käyneen samaa koulua 15 vuotta sitten. Parempi 20 ystävää facebookissa kuin 1 oikea ystävä tosimaailmassa.

Profiili: Matti the Man. Kiinnostuksenkohteet: Imppaaminen, huumeet, kiljun juominen, huonot viinit ja haulikkoammunta. Harrastukset:.Kivien ja postimerkkien keräily ja kuulantyöntö ja murtomaahiihto. Lisätietoja: Ahkera Corollan tuunaaja ja todella kova poika kaivamaan nenää. Musiikkimaku: Popeda ja Matti Nykänen, lempileffat kaikki Star Trekit. Siihen kruunuksi pari rippijuhlakuvaa ja sellainen teini-ajan akne-kuva että ihotautilääkärit lähettelevät sulle tarjouspyyntöjä sähköpostiin ihan pyytämättäkin.

Sitten voitaisi katsoa ketkä niitä todellisia ystäviä on. Mistä tunnet sä ystävän? Facebookista.

Enää siis vaan 13v pissikset heruttavat tissikuvilla IRC-galleriassa, nyt koittaa Facebookin Uusi Aika! Sinne kaikki veljet ja siskot nyt! Verkostoitukaa, liittykää yhteen! Siellä voi jokainen luoda oman ihanan virtuaali-imagon, voi harrastaa kaikkea hienoa ja kuunnella vain trendikästä musiikkia, brassailla paikoilla joissa on käynyt ja kauniilla ihmisillä jotka tuntee ja olla fiksu ja pikkunäppärä ja virtuaalikutittaa ja tarjota  kavereille virtuaalikaljat. Cheers, Mates! Siistiä.

Mut tuota kaikkea vartenhan mulla on jo tää helvetin blogi?


1007957.jpg


Toisien mielestä lienen kurja kulkuri vain
Koska maallista mammonaa kokoa en
Kurkkuuni kumoan sen ja ja
Kurkkuuni kumoan sen

Äiti näin matkaan mun laittoi
Laula laulujas vain
Rahan jäljessä muiden juoksevan näin
Minä vain laulamaan jäin
Minä vain laulamaan jäin

Annan toisten mä talletella suuret setelit
ne multa pitkät vain saa
Elän pelaan kuljen ja laulu soi
Kas osaansa ei muutella voi

Kun täältä erkanet kerran
Veli missä markkasi on
Pitkät päivät raadoit unohtaen
Lyhyt on elo ihmisen lyhyt on ikä ihmisen

Annan toisten mä talletella suuret setelit
ne multa pitkät vain saa
Elän pelaan kuljen ja laulu soi
Kas osaansa ei muutella voi ei voi
Loppuaan ei vältellä voi
Määränsä ei säädellä voi ei voi
Loppuaan ei vältellä voi